Andre siger

Bedre indlæring

Ud over at få stavningen på plads lærte Lis mig at hæve armene og sige "Yes”.

Har du brug for hjælp til stavning, grammatik eller noget mere selvsikkerhed i stavning, så vil jeg varmt anbefale dig at få hjælp af Lis. Jeg har selv en baggrund som ordblind fra folkeskolen, så jeg havde en masse sorte huller, og når jeg blev presset kunne jeg slet ikke stave, sådan følte jeg i hvert fald.

Lis hjalp mig både med sit eget pædagogiske materiale og div.  Lærebøger. Ud over at få stavningen på plads lærte Lis mig at hæve armene og sige "Yes”.

Annette Hagelin, Laborant

Karriere

Jeg har fået god hjælp til processen med at få udarbejdet et grundigt CV.

Jeg har fået god hjælp til processen med at få udarbejdet et grundigt CV. Du har været god til at pinpointe kompetenceområder, som jeg selv havde overset og til at strukturere og organisere de forskellige kompetencer til en overskueligt helhed. Derudover har du guidet mig godt igennem processen med at arbejde med CV'et og jobsøgningen så jeg kan fortsætte videre på egen hånd. At du også har disket op med frugt og andre lækkerier og at det hele er foregået i en hyggelig, men alligevel effektiv atmosfære er bare ekstra bonus.

Karin Hulgaard, patentkonsulent

Mental massage

Lis er god til at se sammenhænge, sætte billeder på og finde værktøjer og øvelser til netop de situationer, jeg har haft brug for at tale om.

Jeg har haft stor fordel af at tale med Lis, når jeg har haft brug for mental massage. Det har mest været om job og samarbejde. Lis er god til at se sammenhænge, sætte billeder på og finde værktøjer og øvelser til netop de situationer, jeg har haft brug for at tale om. Og så er det befriende med humor midt i alvoren.

Lisbeth Steen, miljøkoordinator

Igennem en krise

Jeg tror mere på mig selv nu, end jeg nogensinde har gjort før

Du har været en kæmpe hjælp for mig, og jeg vil være dig evigt taknemmelig. Jeg har lidt svært ved at tro, at det er sidste gang jeg får en nedtur, men jeg kan jo håbe, at jeg er blevet bedre til at komme videre selv, med de værktøjer du har givet mig. Jeg tror mere på mig selv nu, end jeg nogensinde har gjort før. Men der kan jo altid opstå en krise, hvor jeg meget gerne vil tale med dig. Jeg synes du er fantastisk dygtig til at se, hvordan du kan hjælpe mig.

Vicki, regnskabsmedarbejder

Overblik og overskud

Lis har hjulpet mig til at skabe overblik over min situation her og nu, og sidst men ikke mindst, har jeg fået overskuddet tilbage i min hverdag.

Lis har en meget fin situationsfornemmelse, og jeg følte med det samme, at hun kunne sætte sig ind i mine problemstillinger. Lis har en fantastisk god evne til at lytte og spørge ind til forskellige ting, som giver mulighed for at man selv tænker sig til løsninger på, hvordan man kan komme videre både personligt men også professionelt. Jeg er blevet udstyret med mange gode værktøjer som jeg bruger flittigt i min hverdag.

Lis har hjulpet mig til at skabe overblik over min situation her og nu, og sidst men ikke mindst, har jeg fået overskuddet tilbage i min hverdag.

Jeg kan anbefale alle som står ved en skillevej at benytte sig af en coach, og vil til enhver tid give Lis de bedste anbefalinger.

Vibeke Hansen, regnskabsmedarbejder

Selvindsigt

Ved hjælp af Lis som coach har jeg opnået selvindsigt på godt og ondt.

Ved hjælp af Lis som coach har jeg opnået selvindsigt på godt og ondt. Jeg har fundet et stå-sted hvorfra jeg kan balancere med mine kompetencer. Det er dejligt at have en coach, som lytter uden fordomme og ved hjælp af "værkstøjskasser" kan give mig inspiration til ny-tænkning. Det har været som at påbegynde en rejse. At se et velkendt land med nye øjne fra rejselederen. Nu er jeg igen på egen hånd og ser dette fantastiske land, som en del af en helhed og med nye, friske øjne.

Dorte Thorning Hoogland, indkøber

Genvej til et nyt job

Gennem Lis's coaching opnåede jeg den nødvendige selvtillid og klarhed

I forbindelse med jobskifte blev jeg gennem hele processen med stor succes coachet af Lis - lige fra at blive skarp på, hvilke job jeg ville søge, over gode råd vedr. udformning af ansøgning og CV til forberedelse af selve jobsamtalen. Gennem Lis's coaching opnåede jeg den nødvendige selvtillid og klarhed over, hvilke kompetencer jeg kan tilbyde en arbejdsgiver samt hvilke job jeg ville gå efter -  alt sammen noget der var grundlaget for en effektiv og målrettet jobansøgningsproces. Jeg er helt sikker på at Lis's coaching var en væsentlig medvirkende faktor til, at jeg blot efter fremsendelse af et par ansøgninger nu har et nyt og spændende job.

Aase Thomasen

Nyt syn på mine kompetencer

Lis er meget inspirerende som coach, strømlinet, effektiv og med sit personlige præg rigtig god til at hjælpe

Lis er meget inspirerende som coach, strømlinet, effektiv og med sit personlige præg rigtig god til at hjælpe med at finde dine egne værdier, mål og ideer til nye syn på din allerede etablerede personlige og faglige kompetencer.   Jobsøgning var en væsentlig del for mig, og der var Lis også rigtig faglig dygtig. Jeg var rigtig stolt af at sende mine ansøgninger og CV til de firmaer, hvor jeg søgte job. Vi gennemgik også jobtræningssamtaler, som styrkede mig i mine ansættelses jobsinterview. Jeg kan på det varmeste anbefale Lis Petersson som personlig coach.

Lise Bang-Jensen

Pisken og guleroden

Lis formår med sin uformelle tilgang at skabe rum for refleksion. Hun sikrer endvidere, at intentioner bliver til resultater.

I forbindelse med en fyringsrunde havde jeg stor inspiration (og glæde) af Lis's coaching. Lis formår med sin uformelle  tilgang at skabe rum for refleksion. Hun sikrer endvidere, at intentioner bliver til resultater. For mig var Lis den rette (og hårfine) blanding af pisk og gulerod. En stor tak til Lis for hendes personlige og faglige kunnen.

Carsten Andersen

Styr på processen

Jeg har gennem mit forløb hos Lis fået bearbejdet min tvivl og mine spørgsmål mht. et videre karriereforløb.

Jeg har gennem mit forløb hos Lis fået bearbejdet min tvivl og mine spørgsmål mht. et videre karriereforløb. Hun har professionelt og personligt hjulpet mig frem til en erkendelse af hvad jeg ville efter min tidligere arbejdsplads lukkede. Jeg fik sat egne ord på mine ønsker, mine kompetencer samt behovet for øgede kompetencer for at nå mit mål. Alt i alt et struktureret forløb, hvor jeg undervejs havde indtryk at en der styrede processen mens jeg blev hjulpet frem til egen svar.  Jeg er i øvrigt fortsat i det job som jeg efter endt coaching søgte og fik…

Jakob Olsen, Indkøbschef

Dynamik og drive

Allerede fra vores første møde, kunne jeg mærke en dynamik, og et drive ud over det sædvanlige, fra hendes side.

Allerede fra vores første møde, kunne jeg mærke en dynamik, og et drive ud over det sædvanlige, fra hendes side. Hendes indgående coaching spørgeteknik, samt engagement i forhold til min situation, blev håndteret top professionelt. Via hendes spørgeteknik, fik Lis efterhånden tunet mig ind på, i hvilken retning jeg skulle bevæge mig, og vi fik i fællesskab udarbejdet en handlingsplan for mig.
Ud fra denne handlingsplan, gik jeg målrettet i gang med min jobsøgning, og det varede heller ikke længe før jeg kom til jobsamtale, og fik et nyt job.
Jeg vil ud fra de sessioner, jeg har haft med Lis, give hende min allerbedste anbefaling, og kan kun endnu engang  bekræfte, at hvis der er behov for top professionel coaching, er hun den rette at gå til.

Cai Jørgensen, Afdelingsleder

Ud af chock og stress

Fra første kontakt og allerede ved første telefonsamtale mærkede jeg Lis’ stærke nærvær og hendes store empatiske nerve.

Fra første kontakt og allerede ved første telefonsamtale mærkede jeg Lis’ stærke nærvær og hendes store empatiske nerve.
Min situation var håbløs: Var efter lang tids kamp mod stor arbejdsbyrde kombineret med familiemæssige problemer og med tydelige tegn på stress, gået helt i sort, og havde få dage efter at sygemeldingen var afsendt til arbejdspladsen, modtaget en opsigelse pr. brev. Jeg var i chok og kunne hverken genkende mig selv i min situation eller mine reaktioner.
Ved hjælp af forskellige coach-værktøjer hjalp Lis mig tilbage på sporet. Hun hjalp mig med at bearbejde opsigelsen og det sidste forløb i ansættelsen, så jeg fik lagt det bag mig og lidt efter lidt begyndte at være fremadrettet. Under hele forløbet udviste Lis stor forståelse for min sygdoms- og ledighedssituation og støttede mig uvurderligt.
Da jeg atter rettede mig mod jobsøgningen, fik jeg løbende sparring og coaching både på mine ansøgninger og ikke mindst i forbindelse med jobsamtaler, hvor hun var ”på” både før og efter. Skulle jeg atter have brug for coaching i en eller andet sammenhæng, ville jeg ikke et øjeblik betænke mig mht atter at få hjælp fra Lis.

Inge Jans