Menneskesyn

Jeg er fascineret af den menneskelige mangfoldighed og af de uendelige personlige kompetencer, der viser sig, når vi tør åbne os for andre. Jeg tror på at mennesker rummer ufattelige ressourcer. At vi gennem samtale eller ved hjælp af mentale teknikker til  at bryde handlemønstre og vanetænkning – hver især kan finde vores egne løsninger og veje i livet.

Jeg tror på at mennesker rummer ufattelige ressourcer.At støtte, inspirere og motivere mennesker til at finde deres egen styrke – og til at tackle den moderne verdens overflod af tilbud, valgmuligheder og påvirkninger…… det er det, jeg brænder for.

Jeg bruger ofte NLP som grundlag for coaching samtaler, men har en lang række andre redskaber at supplere med. Gennem mere end 15 år har jeg med stort held undervist og coachet mange mennesker til at tro mere på sig selv, til at turde se bredere på udfordringer og til at tage muligheder i brug, som har ligget støvede for deres fødder i mange år.

Coaching samtaler kan være det spejl, du tør holde op foran dig selv og pludselig se dig selv på en ny og afgørende anderledes måde.