Tiderne skifter bag om ryggen på os

Forandringer kommer helt af af sig selv. Du har ikke inviteret dem, alligevel kommer de og ændrer dit liv. Det kan være sygdom, opsigelse, skilsmisse eller andre vigtige forhold i dit liv, der ændrer sig og får dig til at føle dig frusteret, vred, lammet eller opgivende.

Forandringer kommer helt af af sig selv. Du har ikke inviteret dem!Det kan være svært at se lyspunkterne, når man står midt i ragnarok, og selvom familie og venner mener det godt, kan de måske ikke støtte dig på den rigtige måde. Eller måske giver de gode råd, som det er indlysende, at du aldrig vil kunne følge…

Som udenforstående – men forstående – lytter jeg intenst og aktivt, når du fortæller om de udfordringer, du møder i dit liv. Jeg kan ikke løse dine problemer, men et coachingforløb kan være det, der giver dig styrke til at tackle udfordringerne selv.

Har du brug for at komme lidt på afstand af en belastende situation og samtidig få indsigt i hvordan du kan hente styrke i dig selv, er du velkommen til at kontakte mig.