Hvordan siger man Nej?

Sad du som barn på første parket i tilpasningsteateret? Der hvor man lærer, at det er forbudt at sige nej, når nogen spørger om hjælp….. Du slider dig selv op ved at sige ja, selvom du har mere lyst til at sige nej – og det ved du sikkert godt.

Det er slet ikke så svært at sige nej, når man først har lært det.Men ved du også, at du kan lære at sige nej på en ordentlig måde, og dermed at passe på dig selv? Ved at sige nej, fortæller du andre mennesker, at din grænse er nået, og at du ikke ønsker at skuffe eller såre dem.

Via NLP teknikker kan jeg hjælpe dig til at sige nej, så du føler dig godt tilpas ved det. Så du mener det du siger – og siger det du mener. Måske må du undervejs justere dine egne forventninger til dig selv, men det er slet ikke så svært at sige nej, når man først har lært det.

Har du lyst til et inspirerende møde, hvor du kan øve dig i at sige fra, og samtidig få indsigt i de vaner og mønstre, som begrænser dig i at passe ordentligt på dig selv, er du velkommen til at kontakte mig.

En coachingsamtale kan være netop det, der giver dig mod til at sige nej, når du mener det.