Nyt job

Jobmulighederne er mange, og jobmarkedet stort, uklart og i konstant bevægelse – måske synes du, at det er helt uoverskueligt. Der er utallige jobs annonceret på de forskellige websites, men hvilke er du kvalificeret til at søge? Og hvad vil du egentlig med dit arbejdsliv?

Hvad vil du egentlig med dit arbejdsliv?Medierne falder over hinanden, for at varsle at mange jobs er i fare. Måske lurer en opsigelsesrunde også på din arbejdsplads. Og så kan det sådan set være lige meget hvorfor det sker – for hvis det er dig, der bliver sagt op, er der ingen hjælp at hente i årsagen. Derfor er det fornuftigt at tage sagen i egen hånd, og lægge en realistisk fremtidsplan for dit arbejdsliv.

Meget at forholde sig til

Jeg har arbejdet med karriererådgivning i mere end 15 år og har derfor solid erfaringDer er meget at forholde sig til: Hvad vil du gerne have som en del af dit faglige liv? Hvordan vil du gerne arbejde i fremtiden – og indenfor hvilke brancher og geografisk område? Hvilke kompetencer vil du fremhæve? Og hvordan vil du søge dit nye job – via rekrutteringsbureauer, direkte hos virksomheden, som uopfordret ansøgning eller måske via dit netværk….? Hvad vil du lægge vægt på at sige om dig selv til jobsamtalen? Hvad viser en psykologisk test om dig? Og hvordan får du mere i løn?

Sparringspartner

Hvad enten du er blevet sagt op eller er bange for at blive det, kan det være en stor hjælp at have en sparringspartner til at støtte dig i at afklare og beskrive dine faglige og personlige kompetencer. Én der ikke kender dig og som derfor frit kan se nye muligheder for den bedste mulige anvendelse af dine kompetencer.

Kontakt mig og hør mere om hvad der måske er den vigtigste investering i resten af DIT liv.