Mennesker med saft og kraft

blogpic320x320Jeg arbejder som coach blandt andet med mennesker, der tackler forandringer i arbejdslivet. Nogle af dem har selv valgt, at ville noget andet end det de plejer . Og end det, der forventes. Andre er blevet sagt op fra deres job. For mange handler det om at finde et nyt job, der sådan nogenlunde matcher det gamle. Men langt fra alle; nogle ser det som en oplagt chance for at undersøge hvilke andre muligheder deres erfaringer og kompetencer giver.

Det her handler om forskellige typer af mennesker og forskellige typer af valg i karrieren.Det er dem denne blog handler om. Dem, der vælger at gøre noget andet end forventet. Dem, der tør tage skæbnen i hånden og vælge selv. Dem, der trods oddsene sætter sig modige mål. Dem, der syntes det var svært og kæmpede, og dem, der fandt det let og legende. Alle sammen er de mennesker med saft og kraft, som vi andre kan bruge som rollemodeller, når vi vil noget med vores arbejdsliv.

Bloggen handler om forskellige typer af mennesker, og forskellige typer af valg i karrieren. De er bygget forskelligt op, således at nogle er interviews med hovedpersonen, andre er min fortælling i mere anonymiseret form.

Måske læser du med her, fordi du selv går med tanker om at skifte job eller arbejdsopgaver. Måske vil du skifte livsstil, land eller branche.

Jeg håber du finder inspiration her til at skrive din egen drejebog til dine forandringer. Og du er naturligvis velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for en medforfatter…